U Brinju predstavljena koalicijska lista HDZ-HSP

U Općinsko izborno povjerenstvo Općine Brinje danas se prijavila koalicijska lista HDZ-HSP sa svojim kandidatom za načelnika, zamjenika načelnika te kandidatima za članove Općinskog vijeća na predstojećim lokalnim izborima.
Nositelj liste i kandidat za načelnika Općine Brinje je IVAN LOKMER, trenutni načelnik i predsjednik brinjskog HDZ-a, dok je kandidatkinja za njegovu zamjenicu  ANA ŠEBALJ, dopredsjednica brinjske Mladeži HDZ-a.
Za buduće Općinsko vijeće predložena je lista od 11 kandidata, i to 9 iz HDZ-a i 2 iz HSP-a. Osim nositelja  liste Ivana Lokmera,  na nju su ušli Ivan Vičić, Nevenka Perković, Ivica Vuković, Mladen Milohnoja, Stjepan Šegota, Josipa Pavlak, Jadranka Vučetić i Branislav Kosovac iz redova HDZ-a te Stipe Movrić i Mile Šprajc iz redova HSP-a.


Ivan Lokmer je ovom prigodom naglasio da su se na koalicijskoj listi našli neki stari vijećnici, ali i mladi sposobni ljudi i žene koji će znati riješiti probleme, a isto tako i doprinijeti daljnjem razvoju Brinja odnosno realizaciji već započetih projekata u proteklom razdoblju.  Istaknuo je da je HDZ u Brinju imao vlast u kontinuitetu od stvaranja hrvatske države te da će tako ostati i nadalje. Zahvalio se brinjskim građanima  na povjerenju koje su ukazali  koaliciji HDZ-HSP  čemu svjedoče  preko tisuću potpisa potpore  njegovoj kandidaturi za načelnika Općine Brinje te Milana Jurkovića za župana Ličko-senjske županije.