Ova obitelj treba našu pomoć!

Izvor: indirektno.com


NEMOJTE OKRETAT GLAVU OD OVAKVIH ČLANAKA! PROČITAJTE!

I ti i ja i mi svi skupa trebamo jedni drugima pomagati i moramo! Na koga ćemo se oslonit nego jedni na druge! Pročitajte! Možda imate nešto što je vama višak, a ovoj bi familiji bilo od velike pomoći!

Sedmeročlana obitelj Burić živi u Otočcu u iznajmljenom stanu u lošim životnim uvjetima. Pitajući djecu koje su njihove želje ostali smo zatečeni njihovom skromnošću te su nam kroz stid rekli da žele bebe, barbike, šminku, a dječak loptu te su nam rekli da im je zajednička želja slatkiši.

Roditelji skromno mole za hranu, higijenske i ostale potrepštine, te također mole ukoliko netko ima rabljenu veš mašinu da im pokloni.

Ganuti ovom situacijom gledajući u kojoj mi raskoši živimo i sa suzama u očima molimo ljude dobre volje da u ovo blagdansko vrijeme darivanja otvore svoja srca te prema svojim mogućnostima pomognu obitelji Burić kako materijalno tako i financijski.

Na štandu ćemo primati donacije i ostala materijalna sredstva poput ulja, mlijeka i ostalih potrepština potrebnih za život.

Zapamtite što je važno i u srce utisnite snažno:
Svaki novčić vrijedi samo ako se dijeli!

Ukoliko netko ima pitanja ili drugih ideja može se obratiti na broj mobitela: 095 199 0715

Danijel:
42 broj cipela

Antonija:
38 broj tenisica
36/38 broj odjeće

Toni:
13 godina
40 broj tenisica

Klaudija:
9 godina
32 broj tenisica

Renata:
7 godina
33 broj cipela

Laura:
3 godine
23 broj cipela

Lara:
1,5 godina
20 broj cipela
Pelene broj 4

Dodat ću još ovih par riječi pravo po domaći:  Nemojte kad vidite ovakove članke sam sebi gunđat u bradu "Najlakše moljakat blablabla" jer bi mogla koga tofnut zad uvo! Ako moreš pomozi, ako ne, muči!