Održan malonogometni turnir "Stajnica 2007" - "Zrinjevac" pobjednik

I ove godine pod dirigentskom palicom Ivice Murkovića – Mure i njegove supruge Jasne održan je tradicionalni malonogometni turnir “STAJNICA 2007”. Bez obzira na paklenu vrućinu sakupilo se 16 ekipa iz svih naših krajeva.

Jutarnja magla i rosa na polju samo su nakratko umanjile muke nogometaša, koji su uspjeli izdržati 14 sati napornog igranja na otvorenom polju. Utakmica po utakmica i tako je u sumrak došlo finale. U nijansu boljoj igri pobjedu su odnijeli mladi zagrepčani, ekipa „ZRINJEVCA“. Oni su kao najizdržljivija ekipa postali i pobjednik turnira. Krasi ih prijateljstvo i fer borba. Već tradicionalni sudionici ovoga turnira ekipa Bistro „BRINJE“ iz Dugog Sela (Kopčevca) opet je osvojila drugo mjesto. Treće mjesto osvojila je ekipa „SIČE“ iz Tounja.

Suci ove godine nisu imali sreće. (Navodno) svojim pogrešnim odlukama navijali su za pojedine ekipe. Tako je Mura morao uz niz napora (i sposobnosti) intervenirati da nebi došlo do težih incidenata.

I tako je uz igru i izvrsnu ekipnu zabavu turnir uspio završiti oko 21 sat, naravno, uz žive i zdrave suce!!! Nije bilo liječničkih intervencija zbog težih fizičkih napora i prekomjernog uživanja u jelu i piću.

I ove godine bio je postavljen veliki šator u kojem se okupilo nekoliko stotina gostiju. Uz odličnu muziku zabava je potrajala duboko u noć. Finalisti turnira su završili na stolovima, dokazujući time da za kvalitetne športaše nema nikada dosta zabave. U zdravom tijelu zdrav duh!

Ove godine održavanje turnira pomogli su: Općina Brinje, Pilana „Holjevac“ iz Jezerana, Pilana „Šandre“ iz Jezerana, GT „Buco“ Brinje, „Josan“ Brinje, SACHS Križpolje, Zlatko Baričević iz Brinja.

Na rastanku smo se oprostili uz tradicionalan pozdrav: „Dogodine u Stajnici“. Svakako nemojte zaboraviti pogledati „Galeriju“ na forumu u kojoj se nalaze slike Ksenije, Lile i Strica Mate.