Rezultati malonogometnog turnira "Stajnica 08"

I ove godine pod dirigentskom palicom Ivice Murkovića – Mure i njegove ekipe održan je tradicionalni malonogometni turnir “STAJNICA 2008”. Nažalost, ove je godine sudjelovalo samo deset ekipa. Razlog tome su vjerojatno godišnji odmori ali i poslovi u polju na spremanju ljetine. Vrijeme je bilo dosta ugodno osim jakog vjetra koji je pred veče zaprijetio ljetnim pljuskom, koji je, na svu sreću, zaobišao Stajničko polje i nije poremetio dobro raspoloženje.

Utakmica po utakmica i tako je u sumrak došlo finale. U boljoj igri pobjedu turnira su odnijeli mladi zagrepčani, ekipa „ZRINJEVCA“. Oni su kao najizdržljivija ekipa postali i pobjednik turnira. Krasi ih velika borbenost, visoka tehnička razina i uigranost. Drugo mjesto osvojila je ekipa „Lovstva Mala Kapela“ iz Križpolja, koja je također pokazala visoku kvalitetu, a treće mjesto osvojili su mladi riječani, ekipa „Zdenko“. Već tradicionalni sudionici ovoga turnira i u nekoliko navrata i pobjednici, ekipa Bistro „BRINJE“ iz Dugog Sela (Kopčevca) nije uspjela osvojiti jednu od prve tri nagrade. Važno je sudjelovati...

Najbolji igrač turnira je Dario Vujčec iz „Zrinjevca“, najbolji golman Ivica Šebalj iz Križpolja a najbolji strijelac Josip Perlić također iz Križpolja.

Suci su ove godine dobro sudili i nije, kao prošle godine, bilo većih zamjerki.

U potezanju užeta bile su četiri ekipe a pobjedu je odnijela najbolja (i najteža) ekipa „Milac“ Brinje.

I ove godine bio je postavljen veliki šator u kojem se okupilo nekoliko stotina gostiju. Uz odličnu muziku sastava „Memorex“, poznatog pjevača Slavka Sigurnjaka i odlično vođenje programa od strane Marija Perkovića zabava je potrajala duboko u noć. Putem radio valova Radio Gline, mogla se čuti širom Hrvatske pa i šire.
Ovogodišnji donatori, koji su pripomogli organizatorima turnira da mogu provesti ovako složen i skup program, bili su: Zavičajni klub „Stajnica“ iz Zagreba, Pilana „Holjevac“ iz Jezerana, Pilana „Šandre“ iz Jezerana, GT „Buco“ Brinje, caffe bar „Titanic“ Brinje i autoprijevoznik Zvonko Šebalj iz Velike Gorice.

Glavni pokrovitelj i ove godine bila je Općina Brinje

Na rastanku smo se oprostili uz tradicionalan pozdrav: „Dogodine u Stajnici“.